PC-Fiscal posluje dugi niz godina, stekli smo reputaciju kvalitetne i ozbiljne firme, akcenat stavljamo na kvalitet rada i na poštovanje dogovorenih rokova.

Počeli smo kao firma za prodaju i dalju distribuciju fiskalnih kasa i repro materijala za iste ali su nas ideje i vizija za budućnost povukle u još nekim pravcima.

Pored fiskalnih kasa uvek na lageru imamo veliki izbor tonera za sve modele laserskih štampača!

Postali smo jedan od ozbiljnijih servisa i prodavaca računara u Somboru, jedni smo od retkih koji se bave ugradnjom alarmnih sistema i video nadzora u okrugu.
S obzirom da je bezbednost građana i objekata na prvom mestu prioriteta svakog pojedinca svesni smo da je bitno profesionalno pristupiti poslu video nadzora i garantujemo profesionalnu i stručnu instalaciju kompletnog sistema.

U ponudi imamo veliki izbor opreme za video nadzor kako bi osigurali bezbednost vašeg doma, firme i bilo čega drugog. Naši profesionalni monteri izlaze na teren i vrše postavku i instalaciju kompletnog sistema video nadzora i alarma brzo i kvalitetno. PC Fiscal u svojoj ekipi ima vrhunski obučene ljude koji će izaći na kraj i sa najzahtevnijim željama klijenta. Dugogodišnje iskustvo je garant naših mogućnosti!

Informacije i kontakt

PC Fiscal
Adresa: Venac Petra Bojovića 24, 25000 Sombor
Telefon: 025/427-800, 063/566-321, 063/533-373
E-mail: pcfiscal@open.telekom.rs